2012'DEN SONRA NELER OLACAK ?


2012'DEN SONRA NELER OLACAK ?

2012 kıyamet yılı olmayacak, insanların uyanacağı yıl olacak.
2012 yılının ardından herkes neler yaşanacağını merak ediyor. İslam hızla yayılacak mı? Hz. Mehdi ve Hz. İsa ne zaman çıkacak? Tüm dünyada olaylar tam anlamıyla Mehdiyetin etrafında dönüyor. Mehdiyet çok hızlı ilerliyor, aynı zamanda çok ortada ama bir o kadar da gizli ilerliyor. Fark edilmesi oldukça zor. Ama şu anda Ortadoğu’daki rejimlerin bir bir yıkılması Mehdiyet yüzünden gerçekleşiyor. Bütün rejimler yıkıldıktan sonra Oratadoğu’da öyle bir karmaşa, öyle yoğun bir baskı olacak ki insanlar bir çıkış yolu arayacaklar ve bir kurtarıcı arayacaklar. Ve sonunda da peygamberimizin yüzyıllar önce bahsettiği Hz. Mehdi’ye bağlanacaklar. Çünkü tek kurtuluşun Hz. Mehdi’ye bağlanmak olduğunu anlayacaklar.

2012 yılının ardından neler olacağına gelince, Müslümanlarda müthiş bir atak olacak, ve hamiyet-i İslamiye feveran edecek. 2012’den sonra İslam’da, Müslümanlarda müthiş bir atak, Mehdi’nin üstündeki baskı da müthiş şiddetlenecek, Mehdiyet ve Mehdi cemaatine yönelik şiddetli baskılar olacak. “Hamiyet-i İslamiye feveran edecek” diyor peygamberimiz. Ama Müslümanlıkta da muazzam bir gelişme başlayacak. Hem materyalizm şiddetle çökmeye, dünya çapında çökmeye devam edecek. Bir de Allah Hadi ismiyle tecelli edecek. Artık insanların aklı açılacak, ruhları açılacak.

İnsanların üzerinde bir kabuk var şu an. Yani kabuk gibi bağladı şeytan birçok insanın üstünü. Şeytan mağlup olacak ve insanların üzerinden çekilmeye başlayacak. İnsanlara basiret, feraset gelecek. Allah insanlara Hadi ismiyle tecelli edecek, Mehdi geldiği için. Hadi ismiyle tecelli etti mi hidayet nurları yayılıyor. İnsanlar kitleler halinde iman etmeye başlıyorlar. On bin kişi, yüz bin kişi mesela bir milyon insan bile hidayete gark oluyor Allah tarafından. Kuran’da da Allah bu yüzyılda Allah’ın izniyle karşılaşacağımız muhteşem olayı şöyle bildiriyor:

Allah'ın yardımı ve fetih geldiği zaman,
Ve insanların Allah'ın dinine dalga dalga girdiklerini gördüğünde,
Hemen Rabbini hamd ile tesbih et ve O'ndan mağfiret dile. Çünkü O, tevbeleri çok kabul edendir. (Nasr Suresi, 1-3)
Share this article :
 

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. OĞUZHAN HAZAN - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger