KURAN-I KERiM'DE SIR OLARAK SAKLANAN SALAVATI SERiFE
























Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil
fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka ven nasırıl hakkı bil hakkı
Vel hadi ila sıratıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala alihi
Ve ashabihi hakka kadrihi ve mikdarihil aziym.

Manası:Allah'ım! kapalılıkları açan, geçmişe son veren,hakka hakikatla destek olan,mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz muhammede O'nun aline ve ashabına
O'nun yüce kadrü kıymetince salat eyle,ve O'nu mübarek kıl.


Başka bir versiyonu 

Allahümme Salli'ala Seyyidina Muhammedi'nil Fatihi limâ Uğlika vel hatimi limâ Sebeka Nasırıl Hakkı Bil Hakkı vel Hadi İla Sıratikel Müstakim ve 'ala alihi Hakk'ın Kadrihi ve Mikdarihil Azim.

Faydaları

Bu salavatı şerif günlük 40 defa cuma günü ilkindi namazından sonra 100 defa hacet dilekler için Cuma günü bin defa okunur.Cuma günü ilkindiden sonra 100 defa okunması çok faydalıdır.Gece yatmadan önce 11 defa okursa çok güzel rüyalar görür.Bu salavatı şerifi 40 gün 40 defa okuyan bağlılıktan kurtulur.İşleri açılır.Bu salavatı şerifi bin kez okuyanın üzerine Allah'ın rahmeti barış ve bereketi iner.Küsülü olduğu kim varsa barışır.Günlük ezberden 40 defa okunursa % 100 başarı ve mutluluk getirir.Allah'ın izniyle sorunları çözülür.


Salavat-ı Fetih Kilitli kapıları açar ve üç derecesi vardır.

1-Dış derecesi
2-İç derecesi
3-Son derecesi (gizli ışık)

Bu salavatı şerife aslında kuran-ı kerimde bir sır olarak saklanmıştır.Allah'ın en büyük sırrı olduğu söylenir.Bu salavatı şerif hakkında eksik bilgi verilmiş.İnsanların çoğu bu gerçekten mahrum kalmıştır.
Öğrenmesi engellenmiştir.Salavatı Fetih harikalar ve mucizelerle doludur.

Bu salavatı şerif için peygamber efendimiz (s.a.v) sorulduğunda cevabı şöyle olmuştur.O altı yüz bin nimeti çağıran bir salavatdır.Dörtyüz hac değerindedir.

sonra şöyle devam etdi kim bu salavatı şerifi okuyup dua ederse
bir kez, o şimdiye kadar bütün cinlerin, insanlar ve melekler tarafından, evrende sunulan her nimeti çağırır. alacağı ödül çok büyüktür. altı yüz bin nimet, zamanın başlangıcından itibaren

Hz.Seyyid Ahmed Hilam (r.a) ve Gavsa-ı Azam Bağdat Şeyh Abdul Kadir Geylani (r.a) en favori salavatıdır,ve bu salavatı şerfin bir ışık olduğunu söylemiştir.

Hz. Şeyh Yusuf Bin İsmail :Bu salavatı şerif için Allah teâlâ nın En Büyük sırrı olduğunu söylemiştir. Bu salavat ezberden okunursa % 100 başarı ve mutluluk getirir.Merhametli olur.

Hz Ebu Mukarreb inançla günlük 40 kez özellikle erkek toplumun okunması gerektiğini söylemiştir.

Hz.Şeyh Muhammed Bakari günlük inançla ezberde okunması gerektiğini söylemiştir.Cehennem ateşinden kurtulu.Bu salavatı şerif okuyana, refah ve şans getirir.ve tüm karmaşık sorunlarını çözer.

Bu salavat yüce Allah'ın gözünde çok büyük önem taşımaktadır.Okuyanın üzerine barış,bereket ve Allah'ın rahmeti ve esenliği onun üzerine olur.70.000 Delailül hayrat okumaya denktir.600.000 nimeti çağırır.

Bu salavatı şerifi okuyanın günahları af olur.yoksulluğu ve açlığı ortadan kalkar.sabah-akşam 10 defa okursa Allah'ın yardımını alır.Cuma günü ilkindiden sonra 100 defa okursa tüm sıkıntılarından ve dertlerinden kurtlur.Bu salavata ezber gerekir.Çok büyük bir zikirdir.

Cuma günü okunmasında çok fayda vardır.


İnnallâhe ve melâiketehu yusallûne alen nebiyyi, yâ eyyuhâllezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ (33/Ahzab 56.ayet)

Muhakkak ki Allah ve melekleri, Nebî'ye (Peygamber'e) salat ederler. Ey âmenû olanlar (ölmeden önce Allah'a ulaşmayı dileyenler), siz (de) O'na salat edin! Ve (O'na) teslim olarak salat edin!




kaynak:Cevahir'ul Maani KURANI KERİM MUCİZELERİ BELGESELİ
Share this article :
 

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. OĞUZHAN HAZAN - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger